Deprem Bursa / Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar .

Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar . Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Deprem yerin 14,4 km derinliğinde .

12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Bursa Da Deprem
Bursa Da Deprem from cdn.gunboyugazetesi.com.tr
Bursa'da merkez üssü mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre bursa ve çevresinde hissedilen 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) verilerine göre .

Afad verilerine göre, saat 07.22 'de merkez üssü bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesi körekem mevkiinde 3.8 büyüklüğünde, yerin 14 kilometre .

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) verilerine göre . Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Son dakika haberine göre bursa ve çevresinde hissedilen 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad verilerine göre, saat 07.22 'de merkez üssü bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesi körekem mevkiinde 3.8 büyüklüğünde, yerin 14 kilometre . Bursa'da merkez üssü mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada saat 07.22'de bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde deprem oldu. 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır.

Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar . Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) verilerine göre . Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır.

Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . Bursa Iste Bursa Nin Deprem Haritasi Bursa Nin Facebook
Bursa Iste Bursa Nin Deprem Haritasi Bursa Nin Facebook from lookaside.fbsbx.com
Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme . Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar . Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son dakika haberine göre bursa ve çevresinde hissedilen 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Afad verilerine göre, saat 07.22 'de merkez üssü bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesi körekem mevkiinde 3.8 büyüklüğünde, yerin 14 kilometre .

Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar . 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Son dakika haberine göre bursa ve çevresinde hissedilen 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa'da merkez üssü mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) verilerine göre . Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada saat 07.22'de bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde deprem oldu.

Afet ve acil durum yönetim başkanlığı (afad) verilerine göre . Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de .

Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Cgevy2 0qnhj5m
Cgevy2 0qnhj5m from i20.haber7.net
Son dakika haberine göre bursa ve çevresinde hissedilen 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad verilerine göre, saat 07.22 'de merkez üssü bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesi körekem mevkiinde 3.8 büyüklüğünde, yerin 14 kilometre . Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa'da merkez üssü mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada saat 07.22'de bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde deprem oldu. Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme .

Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar .

Bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad verilerine göre, saat 07.22 'de merkez üssü bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesi körekem mevkiinde 3.8 büyüklüğünde, yerin 14 kilometre . 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Bursa'da merkez üssü mustafakemalpaşa ilçesi olan 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nden yapılan açıklamada saat 07.22'de bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde deprem oldu. Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . Bu videoyu izleyemiyorsanız, reklam engelleme . Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad son depremler listeesine göre bugün saatler 07.22'u gösterdiğinde bursa mustafakemalpaşa bölgesinde 3.8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Bursa'nın mustafakemalpaşa ilçesinde gerçekleşen deprem, çevre ilçelerden de hissedilmesinin yanı sıra i̇stanbul'un çeşitli ilçelerinde de . Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar .

Deprem Bursa / Çıkan yangınlara bir de lodos eklenince bir çok çarşı ve pazar .. Deprem yerin 14,4 km derinliğinde . 12 nisan 1855 tarihli bursa depremi ise bölgede ciddi yıkım yaratmıştır. Kandilli rasathanesi son depremler ekranına yansıyan bilgilere göre depremin 2.5 km derinliğe sahip . Bursa kestel'de 3.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Bursa deprem.bursada 4.3 büyüklüğünde deprem oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook